22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Abazović: U Crnu Goru stiže i hotelski brend Crowne Plaza

Foto RT Rožaje

Najvažnija stvar za naš budući razvoj u turizmu je da imamo svjetske brendove i da budemo dio ukupne svjetske mape turizma.

Da nas tržište i gosti, nadam se jako zadovoljni posjetom Crnoj Gori, prepoznaju vrlo lako, kazao je predsjednik Vlade Dritan Abazović na predstavljanju projekta izgradnje hotela kompanije Magnum Development – Crowne Plaza Kolašin i svečano potpisivanje ugovora sa prestižnim hotelskim operatorom IHG.

– Ljudi sada traže unikatna mjesta, čist vazduh i čiste rijeke, ne žele veliku gužvu i žele luksuz krajnje kompatibilan sa prirodom i mislim da u ovom trenutku nijeste mogli da izaberete bolje mjesto za otvaranje Crowne Plaze nego što je to Kolašin, rekao je Abazović.

Predstavnici kompanija Magnum Development i IGH potpisali su ugovor, a Abazović je izrazio zadovoljstvo što nakon Hajata u Crnu Goru dolazi i planetarno poznati hotelski brend, prenosi Investitor.me

– Mi smo zemlja koje je predodređena na turizam i gotovo zavisna od njega. To znači da je obaveza svakog građanina da učini sve što je u njegovoj moći da se svaki stranac osjeća kao kod svoje kuće. Nadam se da gostoprimstvo neće nedostajati ni našim građanima, a ni institucijama, da ćemo brže donositi odluke, da nećemo praviti nikakve probleme sa nekakvim administrativnim preprekama i da ćemo 2024. godine svjedočiti otvaranju Crowne Plaze u Kolašinu, kazao je Abazović.

Najčitanije