17 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Montenegro od aprila leti za Pariz, Nant i Lion

foto: Air Montenegro

Air Montenegro od aprila uvodi letove iz Podgorice za Pariz, Nant i Lion, i tako već sada otvara dio planiranih novih linija, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

– Uspostavljanje dobre avio-povezanosti je od izuzetnog značaja za dalje unapređenje saradnje dvije zemlje, naročito u oblasti turizma kao glavne privredne grane u Crnoj Gori. Prepoznajući veliki potencijal ovog tržišta, Air Montenegro je ostvario saradnju sa glavnim turoperatorima i letove planira već od aprila, što će doprinijeti i smanjenju sezonalnosti – navode iz Air Montenegra.

Za Pariz će tokom prvog mjeseca letovi biti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom, dok će od maja biti uveden i dodatni let petkom tj. ukupno čak četiri puta nedeljno. Za Lion i Nant će letovi biti svake subote, odnosno jednom nedeljno.

– Uvođenje novih ruta i povećanje broja frekvencija postojećih (Beograd, Ljubljana, Istanbul i Banja Luka), rezultat su predanog rada tima nacionalne avio-kompanije koja nastavlja da povezuje Crnu Goru sa glavnim emitivnim tržištima. Karte su već dostupne i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje – zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije