15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

AirBaltic uvodi direktnu liniju Riga-Tivat

AirBaltic

U okviru velike ekspanzije najavljene za sledeću ljetnju sezonu, letonski airBaltic uvešće i direktnu liniju od Rige do Tivta.

Osim toga, airBaltic će u našem regionu letjeti i do Beograda takođe iz Rige, te Dubrovnika i Splita iz Talina.

Letonska aviokompanija airBaltic je objavila red letenja za narednu letnju sezonu koja počinje krajem marta 2023.

Ova će kompanija uspostaviti čak osamnaest novih linija iz svojih baza u Rigi (Letonija), Talinu (Estonija) i Vilnjusu (Litvanija).

Kompanija, koja do sada nije bila prisutna na crnogorskom tržištu, će sa letovima za Tivat početi 3. maja, i to sa to sa dvonedjeljnom rotacijom između dva grada.

Među najavljenim novim destinacijama našao se i Beograd, do koga airBaltic planira da leti dva puta nedeljno tokom ljeta, a počev od 16. maja 2023.

Iz Rige su najavljene nove linije do Istanbula, Hanovera, Bukurešta, Porta, Burgasa, Bilbaoa, Jerevana i Bakua. Iz Talina će se letjeti i do Rodosa, Herakliona, a iz Vilnjusa do Malage, Palma de Majorke, Nice i Herakliona.

– Ovo je najveći broj novih linija koje uspostavljamo u jednoj sezoni u airBalticu. Ostajemo posvećeni razvoju naših baza u regionu Baltika i da nastavljamo da poboljšamo povezanost našeg regiona – izjavio je Martin Gauss, predsjednik i generalni direktor aviokompanije airBaltic.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije