15 C
Kotor

Slušaj online radio

Apel za pomoć – Naše malo Oliveri i njenoj djeci značiti će mnogo…

Porodica Gazivoda – foto porodična arhiva

Redakciji Boka News-a za pomoć se obratila čitateljka Olivera Olja Gazivoda iz Žabljaka Crnojevića, samohrana majka koja živi u maloj kući sa četiri ćerke.

Olivera Gazivoda je prije nekoliko godina ostala bez supruga i sada petočlana porodica preživljava samo od njegove skromne penzije 120 eura i zahvaljujući donacijama dobrih ljudi. Život im je veoma težak.

“Izvinite sto Vam se obraćam muka me je natjerala, samohrana sam majka 4 maloljetne djece, muž mi je premino živim od mrčnih 120 eura mjesečno, imam malo djete koje nemam kome ostaviti. Unaprijed zahvalna“ – kaže Gazivoda.

Ona podsjeća da su ranijih godina imali probleme sa poplavama, a protekle zime im je bila isključena struja i tako u više navrata. Kako navodi, oni jednostavno u kontinuitetu nemaju od čega da žive niti sredstava da plate struju…

“Neki dan nam je ponovo došla opomena da će nam isključiti struju, obraćala sam se i Vladi Crne Gore za pomoć, ali ništa. Živimo kao u starim prošlim vremenima, u pitanju je bukvalno opstanak. Neki dan je prema Žabljak Crnojeviću i okolnim selima ukinut javni prevoz tako da nemamo načina otići ni do ljekara u Podgoricu, koja je udaljena samo 20 km…“ – poručuje između ostalog ova samohrana majka.

Oliveri i djeci možete pomoći uplatom na žiro račun CKB:

Nikolina Gazivoda, 510000000121847172

Kontakt možete ostvariti na broj telefona 069/626-258, svaka vrsta pomoći je potrebna.

Porodica Gazivoda

Najčitanije