13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Bilafer predsjednik podružnice Bokeškog Foruma  u Herceg Novom

BF Herceg Novi

U Herceg Novom je održana godišnja Skupština podružnice Bokeškkog Foruma. Pored članova tamošnjeg odbora sastanku je prisustvovao i predsjednik BF dr Andrija Petković.

Nakon što je usvojen Plan i program rada podružnice BF u Herceg Novom izabrano je i njeno rukovodstvo. Za predsjednika Novske podružnice izabran je njen dosadašnji koordinator Martin Bilafer, a za potpredsjednike Darko Šabanović i Savo Šerović. Za sekretara podružnice imenovan je Andrija Balog.

Zahvaljujući se okupljenima na izboru predsjednik Martin Bilafer je poručio da je zadovoljan činjenicom da podružnica svakodnevno dobija novo članstvo, ali i da je svjestan da se još mnogo toga treba uraditi kako bi BF spremno dočekao lokalne izbore u ovom gradu.

– Ideja decentralizacije i maksimalnog mogućeg prenošenja ovlaštenja na lokalne samouprave, sama po sebi ne znači ništa, ako nemamo dovoljno kvalitetne kadrove da realizujemo planove. Svjesni smo da danas mnogi pričaju o regionalizaciji i svemu onome za šta se BF zalaže od svog osnivanja. Ali, uvjereni smo da će Bokeljke i Bokelji umijeti da prepoznaju ko se istinski zalaže za njegovanje bokeških vrijednosti, a kome je to samo mrtvo slovo na papiru – rekao je Bilafer.

Najčitanije