16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Božović podnio ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj

Goran Božović

Goran Božović, dosadašnji potpredsjednik Crnogorske i predsjednik OO Crnogorske Tivat podnio je ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj.

“Razumijevanje sa rukovodstvom partije, konkretno s predśednicom, sve je manje, te kako se ne može naći zajednički model djelovanja koji bi bio adekvatan na obostrano zadovoljstvo odlučio sam se za ovaj korak” – saopštio je Božović.

Kako kaže želi se u potpunosti posvetiti borbi za promjene i bolji životni ambijent u Tivtu, djelujući kroz građansku nestranačku listu koja je kandidovana za predstojeće lokalne izbore i na čijem sam čelu.

“Smatram da je ovo poštena odluka i prema građanima Tivta, kako bi bila otklonjena svaka eventualna sumnja o iskrenosti kandidovanja građanske nestranačke liste, koja ima za cilj iskren i posvećen rad u beskompromisnoj borbi za promjenu neodgovorne i štetne vlasti u Tivtu, bez opterećivanja temama visoke politike, o kojima se ne odlučuje na lokalnom nivou.

Prioritet mog djelovanja je konkretna borba za dobrobit lokalne zajednice i svih građana Tivta, i smatram da je ova odluka u datim okolnostima najodgovornija.“ zaključio je Božović, naglašavajući da je prije svega, u aktuelnom trenutku „najvažnije da pokažemo zrelost i odgovornost, i da kao društvo pobijedimo u borbi protiv Covid-19 uz što je manje moguću štetu, iz čega je potrebno izvući brojne pouke.

Najčitanije