23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva spremna za doček Nove godine – stižu Prijović, Cetinski, Joksimović, Šerifović…

Balerina Budva

Prednovogodišnja euforija počela je i u prijestionici crnogorskog turizma. Budvani su kao i svake godine upriličili spektakularan doček, kada će nastupiti brojne regionalne zvijezde poput Aleksandre Prijović, za koju organizatori kažu da će okupiti, po njihovim procjenama, najviše ljudi na trgu ispred Starog grad. Osim nje, nastupiće Toni Cetinski, Željko Joksimović, Marija Šerifović kao i brojni drugi.

Predstavnica Turističke organizacije Budve Ljubica Pribilović, kazala je agenciji Media Biro da su novogodišnje pripreme uveliko počele, te da je grad okićen kako priliči. Tradicionalne kućice krase dio ispred Starog grada kao i na šetalištu, gdje se održava tradicionalna manifestacija Budi u Budvi.

Predstavnica TO Budve, Ljubica Pribilović

“Atmosfera u Budvi je već praznična. Završene su promocije u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu, stoga, najviše turista upravo očekujemo sa tih tržišta. Konkretno, kada je riječ o hotelima koji imaju organizovan doček, njihovi kapaciteti su već uveliko popunjeni kada je smještajni kapacitet posrijedi. Već sada imamo turista iz Hrvatske, Kine, Turske pored onih standardnih posjetilaca iz Rusije, Ukrajine i Srbije. Očekivanja su velika, jer smo se zaista potrudili da brojnim sadržajima unaprijedimo zimsku ponudu u Budvi”, poručila je ona.

HG “Budvanska rivijera” tradicionalno, već po 17. put organizuje doček Nove godine u Hotelu Palas. I ove godine će taj hotel biti mjesto dobre zabave i gastronomske ponude. Kako je saopšteno, neposredno nakon objavljivanja novogodišnjeg programa, kapaciteti u tom hotelu za vrijeme praznika su popunjeni. Zbog velike zainteresovanosti, ova grupacija će za vrijeme praznika otvoriti i drugi hotel Catellastva, kao i luksuzni depandans hotela Palas – Palas lux.

Adriatic Street Food Festival Budva

“Vjerujemo da će i ove godine novogodišnji program koji smo pripremili opravdati očekivanja naših gostiju. Ne samo taj dio koji je vezan za muziku, već sveukupan ambijent koji stvaramo u Petrovcu, a koji je prepoznat kao destinacija za pravi novogodišnji ugođaj. Osim programa za odrasle, hotel Palas pripremio je i program za mališane, uporedo sa programom u glavnoj sali imamo organizovanu i Dječju novu godinu uz Deda mraza i novogodišnju tortu”, kazala je PR menadžerka te grupacije, Jelena Kaluđerović i dodala da tradicionalno najbrojniji gosti za vrijeme praznika u njihovom hotelu su gosti iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Najčitanije