11 C
Kotor

Slušaj online radio

Carević: Novače, Budva je uz tebe

Foto: Grupa građana BU2

Grupa građana BU2 okupila se danas ispred Starog grada u znak podrške proslavljenom teniseru i, kako ističu, počasnom građaninu Budve Novaku Đokoviću, a povodom dešavanja oko njegovog ulaska u Australiju. Događaju je prisustvovao i predsjednik Opštine Budva Marko Carević.

“Niko od nas se nije nadao da će Novak Božić dočekati u pritvoru. Nažalost on je tamo, ali mi smo uz njega i vi ste uz njega, zato još jednom Novače želim da ti poručim ti si naš počasni građanin i znamo ko si ti i upravo zbog toga što si oni se boje, ali si ispisao istoriju i Melburn će govoriti o tebi dokle god postoji..Postao si problem za mnoge samo zato što si svoj, zato te i volimo, zato smo uz tebe. Onaj ko je udario na tebe će izgubiti, znam da si jak i pobijedićeš na turniru, postavićeš svjetski rekord jedini koji ti još fali i ostaćeš u istoriji potpuno nepobjediv kao što si na terenu. Budva je uz tebe, poručio je Carević sa protesta podrške Novaku Đokoviću.

“Podsjetimo, Đoković je dobio vizu za ulazak po istom principu kao još četiri nevakcinisana tenisera koja učestvuju na Australian Open-u, ali mu je naknadno boravak u toj zemlji uskraćen što je dovelo u pitanje motive za ovakav tretman prema Novaku Đokoviću”, naveli su u saopštenju.

/J.M. – RTV Budva/

Najčitanije