14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

CLUB PLUS aplikacija – u tri koraka do povoljnosti pri svakoj kupovini

CLUB PLUS aplikacija

Putem aplikacije se lako i jednostavno prati potrošnja i benefiti koji se dobijaju nakon kupovine. Uštede se mogu pratiti ukupno, po pojedinačnoj kupovini, ali i po proizvodima u okviru te kupovine.

Sa CLUB PLUS aplikacijom ili karticom uz obavljenu kupovinu od 10 i više eura, u AROMA, CITY i CONTO marketima, ostvarujete povrat od 5 odsto * za narednu kupovinu. Da bi mogli da koristiti ove povoljnosti, u samo tri jednostavna koraka postanite član CLUB PLUS programa lojalnosti.

Preuzmite aplikaciju

CLUB PLUS aplikaciju možete  preuzeti ovdje:  App Store i Google Play

CLUB PLUS aplikacija

Ukoliko vam je jednostavnije da koristite karticu i ta opcija vam je na raspolaganju. Popunjavanjem i potpisivanja pristupnice, koja se može naći na prodajnim mjestima u AROMA, CITY i CONTO marketima, možete se registrovati i koristiti benefite kao i korisnici aplikacije. Na raspolaganju vam je  opcija da koristite i karticu i aplikaciju, ali je potrebno da imate jedan nalog i da su podaci uvezani kako bi se pratili objedinjeni benefiti, bez obzira da li pri kupovini skenirate kod sa kartice ili aplikacije.

Otvorite svoj nalog na aplikaciji

Proces je veoma jednostavan! Nakon preuzimanja aplikacije, pratite uputstva i za nekoliko minuta nalog će biti aktiviran.

CLUB PLUS aplikacija

Vaši podaci su pažljivo čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, internim aktima prijavljenim Agenciji za zaštitu ličnih podataka i Politikom privatnosti ovog programa koju možete naći ovdje.

Pri kupovni skenirajte kod i pratite uštedu

Da bi ostvarili pogodnosti, pri kupovini za 10 i više eura, potrebno je da skenirate kod. Nakon obavljene kupovine otvorite aplikaciju i na stranici  početna/kupovine imaćete jasan uvid u uštedu koja je iskazana u eurima. Uštede su prikazane ukupno, po pojedinačnoj kupovini, ali i po proizvodima u okviru te kupovine. Shodno vašem izboru uštedu možete iskoristiti na dva načina:

  • tražiti da vam se umanji iznos računa od sljedećih kupovina, ili
  • da obavite nekoliko kupovina za 10 ili više eura, a ušteđeni novac iskoristite za jednu gratis kupovinu u visini povrata.

Više informacija o pravilima korišćenja CLUB PLUS programa možete naći ovdje.

CLUB PLUS aplikacija

Korisnička podrška

Sve potrebne informacije o CLUB PLUS kartici može dobiti, pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 sati ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

*Povrat novca od 5 i 10 odsto za nove kupovine ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

Najčitanije