12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Iskoristite povoljnosti kupovine sa CLUB PLUS programom lojalnosti – da uvijek budete u plusu

Club plus

Za sve penzione članove CLUB PLUS SENIOR program 19. i 20. maja obezbijeđeno je dodatnih 10 odsto povrata za sljedeću kupovinu. Shodno pravilima ovog programa, svakim radnim danom postoji mogućnost ostvarenja pet odsto povrata, a sjutra i u subotu penzioneri ostvaruju dodatnih 10 odsto povrata na sljedeću kupovinu.

Bliže se praznici pa je vrijeme za veće kupovine. U svim AROMA, CITY i CONTO marketima  pored redovnih akcija osigurana je povoljna kupovina za sve članove CLUB PLUS programa lojalnosti. Dovoljno je da obavite kupovina za 10 ili više eura i skeniranjem CLUB PLUS kartice ili aplikacije ostvarujete pet odsto povrata novca za svaku narednu kupovnu.

Ukoliko želite da na svaku kupovinu dobijete povrat novca i da pratite potrošnju, više informacija možete naći klikom na video u nastavku:

Nema komplikovanog bodovanja i sve uštede su jasno iskazane u eurima. Na raspolaganju vam je više opcija za korišćenje ušteđenog novca:

  • tražiti da vam se umanji iznos računa od sljedećih kupovina,
  • da obavite nekoliko kupovina za 10 ili više eura, a ušteđeni novac iskoristite za jednu gratis kupovinu u visini povrata, ili
  • dio ušteđenog novca iskoristite za plaćanje dijela računa.

Korisnička podrška

Sve potrebne informacije o CLUB PLUS programu možete dobiti, pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 sati ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

Club plus

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

Najčitanije