10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Uštedite pri svakoj kupovinu – Club plus program lojalnosti u svi AROMA, CITY i CONTO marketima

Club plus kartica

Sa CLUB PLUS programom ste uvijek na dobitku, jer svakog dana imate mogućnost da kroz kupovinu u AROMA, CITY i CONTO marketima sakupljate finansijski benefite. Nema komplikovanog bodovanja i uštede se računaju u eurima.


Domaća trgovina u čijem sastavu posluju AROMA, CITY i CONTO marketi unaprijedila je CLUB PLUS program lojalnosti za sve svoj kupce. Prilikom kupovine omogućen je popust ili povrat novca na cjelokupan asortiman, koji može da se iskoristi pri narednoj kupovini ili ostvari gratis kupovina u vrijednosti prikupljenih sredstava. Nema komplikovanog bodovanja i ušteda se računa u eurima. Cijeli proces je veoma jednostavan, lak za izračunati, a dovoljno je da posjedujete CLUB PLUS karticu ili preuzmete aplikaciju i obavite kupovinu. Evo nekoliko detalja o samom programu.

Šta je CLUB PLUS program lojalnosti?

Prilikom obavljene prve kupovine za 10 ili više eura, u svim AROMA, CITY i CONTO marketima, skeniranjem CLUB PLUS kartice ili aplikacije ostvarujete 5 odsto* povrata novca na svaku narednu kupovnu koja je iznad ovog iznosa. To znači da je dovoljna jedna kupovna za iznos od 10 ili više eura da bi se aktivirao proces povrata novca. Taj povrat novac možete iskoristiti za umanjenje računa ili da prilikom svake naredne kupovine prikupljate novac, a kad ostvarite određeni iznos obavite gratis kupovinu u toj protivvrijednosti. Povrat novca treba da se iskoristi do 31.12.2023. kada se stanje poništava i pokreće novi obračunski period. Tokom godine nemate ograničenja kada ćete iskoristite povrat i vi odlučujete o tome. Na primjer, za tri kupovine od 35 eura ušteda je 5.25 eura i za taj iznos možete obaviti kupovinu gratis. Matematika je jasna!

Kako da postanete član Club Plus programa lojalnosti?

Proces je veoma jednostavan i CLUB PLUS karticu možete dobiti brzo i lako. Dovoljno je da na nekom od prodajnih mjesta u AROMA, CITY i CONTO marketima popunite formular i preuzmete karticu koja će bit aktivirana u roku od dva radna dana. Ukoliko vam je jednostavnije možete preuzeti CLUB PLUS aplikaciju (App Store i Google Play) obaviti registraciju i pratiti svoju uštedu. Svaka kartica može da se uveže sa aplikacijom pa ćete na taj način u svakom trenutku imati jasan preged stanja.

Vi birate način kako ćete iskoristiti ušteđeni novca! CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

 Informacije o programu, načinu korišćenja i benefitima možete naći ovdje.

Club plus kartica

*Popusti od 5 odsto povrata za novu kupovine ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

Najčitanije