14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

CUNGU – rođendanski popust od 11. do 13. juna

CUNGU

Ovog četvrtka, petka i subote 11.  12. i 13 juna povodom 23. rođendana u prodajnom centru Cungu & Co Radanovići – Kotor očekuje vas 15 % popusta na kompletan asortiman.

Kompanija CUNGU & CO osnovana je 1997. godine. Osnovna djelatnost kompanije je maloprodaja, veleprodaja i distribucija robe široke potrošnje i profesionalne opreme za ugostiteljstvo.

CUNGU

Vremenon, sa razvojem tržišta, razvili smo se u jednu od vodećih kompanija u Crnoj Gori za opremanje restorana, hotela i kafe barova sa profesionalnom opremom za kuhinje kao i sa visoko kvalitetnim namještajem za terase i plaže.

CUNGU

Osim toga u našim maloprodajnim objektima imamo širok izbor raznih proizvoda za savremene kuhinje, enterijer, opremanje i dekoraciju vaših domova.

Danas smo kompanija koja zastupa vodeće svijetske brendove te ima stroge poslovne odnose sa najvažnijim proizvođačima iz Evrope i dalekog istoka.

CUNGU

Misija naše kompanije se sastoji u konstantnom i pažljivom izboru inovativnih proizvoda koji u najvećoj mjeri objedinjvaju potrebu i želje najprobirljivijim kupcima. Od samog osnivanja poslovna politika kompanije je bila jasna: zadovoljan kupac.

CUNGU

Više informacija na https://www.facebook.com/CunguCo/

Najčitanije