12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Direktni letovi Air Serbia od Beograda do Katanije, Izmira i Lisabona

aerodrom nikola tesla

Air Serbia je uspostavila direktne letove između Beograda i Katanije. Nacionalna avio-kompanija će tokom ljetnje sezone, svakog ponedjeljka i petka, saobraćati do međunarodnog aerodroma Katanija – Fontanarosa koji se nalazi 4,3 km jugozapadno od grada.

Takođe, Er Srbija je uspostavila i direktan avio-saobraćaj između Beograda i Izmira i pokrenula direktnu liniju do Lisabona. Do trećeg najvećeg grada u Turskoj, ova avio-kompanija letjeće dva puta sedmično, svake srijede i subote, a do prestonice Portugalije saobraćaće utorkom i subotom.
– Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Naša kompanija u redovnom saobraćaju leti do Rima, Bolonje, Milana, Venecije, Barija i Trsta, a danas je pokrenuta i sezonska linija do Katanije. U narednom periodu, svoje prisustvo u Italiji proširićemo dodavanjem još tri grada u našu rastuću mrežu destinacija. Direktni letovi do Katanije omogućiće putnicima da udobnije i brže stignu do najvećeg ostrva Mediterana, čuvenog po jedinstvenoj kulturi, blizini najljepših evropskih plaža, tradiciji i životnom stilu lokalnog stanovništva – izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda ljetenja Er Srbije.
Izvor:eKapija

Najčitanije