25.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Eraković: Nećemo dozvoliti da zapečate Tivat, kao što ni izdajnicima i zastupnicima interesa tuđih država nijesmo dozvolili da nam unište Crnu Goru

Jevto Eraković

Na jučerašnjem događaju povodom predstavljanja izborne liste “Prava stvar, Za Tivat svih nas” kandidatima za odbornike, predstavnicima tivatske koalicije DPS, SD, SDP, LP i drugim prisutnima obratio se potpredsjednik DPS dr Jevto Eraković. Tom prilikom, a kako je to po sopstvenom priznanju naveo, ponešen energijom, entuzijazmom, znanjem i ljubavlju svih prisutnih, čestitao je pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.

“Prije svega želim da čestitam i da se zahvalim našim divnim damama koje su nosioci ove liste i ujedno i poruka svim građankama Crne Gore koje su protekle dvije godine pokazale da im ne manjka ni hrabrosti, ni znanja, ni mudrosti da brane Crnu Goru, da brane građanske vrijednosti. Tako kako su one branile Crnu Goru, siguran sam i da će naše Tivćanke na pravi način odbraniti Tivat i donijeti nam pobjedu 23. oktobra”, poručio je dr Eraković.

On je podsjetio da je Tivat grad koji je prosperirao u prethodnih dvadesetak godina, i da je u tom periodu postao elitna tačka i biser Crne Gore ali i crnogorskog turizma.

“Zar trebaju neki koji danas žive u Tivtu da vas ubjeđuju da treba da se vratite u srednji vijek? Zar treba padobranci da vam govore kako da i kako da se odnosite prema svojim komšijama? Naravno da ne, vi treba da gledate u svijet, treba da gledate u svoje komšije, da jačate građansku svijest Tivta i da ovaj grad i dalje razvijate i da budete ono što jeste, ponos Crne Gore i ponos crnogorskog turizma”, kazao je potpredsjednik DPS.

Eraković je istakao da je dobar rezultat izvjestan, da će lista “Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas” pobijediti na predstojećim lokalnim izborima, ali i pozvao da se niko ne smije uljuljkati u preostalih desetak dana.

“Imamo ispred sebe sve, imamo argumente, imamo ljude, imamo kvalitet, imamo program, širimo ljubav, širimo pozitivnu energiju, samo ćemo tako i da nastavimo. Prema tome, sa argumentima, sa pravim stvarima, možemo svakog da pogledamo u oči, možemo svakom da kažemo šta želimo za Tivat, šta želimo za Crnu Goru”, ocijenio je on.

Na kraju svog izlaganja potpredsjednik DPS izrazio je želju da se u budućem periodu nastavi sa radom za dalji prosperitet Tivta, kako bi ovaj grad ponovo bio uzor i simbol Crne Gore.

“Kada uporedimo šta smo uradili u Tivtu u prethodnom vremenu, da li možemo uporediti Porto Montenegro, da li možemo uporediti Lušticu bay, da li možemo uporediti sve ono što je urađeno u Tivtu sa otvaranjem trotoara tzv. trotoar koalicije. Nećemo im dozvoliti da oni zapečate Tivat. Kao što nećemo dozvoliti onim izdajnicima i onim zastupnicima interesa tuđih država na nacionalnom planu tako nećemo ni u Tivtu dozvoliti da ga zapečate, da ga unište i da ga vrate u srednji vijek. Prema tome srećna nam pobjeda”, zaključio je dr Jevto Eraković.

Najčitanije