21 C
Kotor

Slušaj online radio

Foto konkurs “Jedrenje”

Jedrenje

Povodom 13. „Tivatske regate UNA Montenegro Cup“ koja se vozi naredne nedjelje u akvatorijumu Boke, Jedriličarski klub „Delfin“ iz Tivta organizuje foto konkurs na temu „Jedrenje.“

Konkurs je otvoren od u nedjljeu i traje do 18.aprila, a otvoren za sve zaljubljenike u fotografiju, koji vjeruju da su uhvatili „dobar momenat“ na temu jedrenja, pa su dobrodošle fotografije sa motivima bilo koje regate,  sa jedrenja iz gušta, i sve one što za temu imaju brodove na jedra i more.

Učesnici su pozvani da dostave najviše dvije svoje fotografije na e.mail tivatskaregata@gmail.com sa naznakom „Za foto konkurs“ i ime i prezime.

“U namjeri da svaki segment Tivatske regate, koja sve više postaje multimedijalni festival posvećen moru, bude od Tivta i za Tivat, za žiri Konkursa pozvali smo Foto, kino i video klub „Mladost“ Gornja i Donja Lastva, lokalnog kluba koji sa „Delfinom“ dijeli decenije trajanja i definisanja dijela kulturno-sportskog života  grada. Naši meštri od fotografije odlučiće o tri najbolja rada, kojima partner regate, kompanija UNA Montenegro, dodjeljuje tri prve nagrade – Quad Foto Safari Full Feel Luštica.“ -saopšteno je iz JK „Delfin“.

Sve pristigle fotografije biće izložene u okviru ceremonije proglašenja pobjednika 13. Tivatske regate UNA Montenegro Cup, u nedjelju, 21. aprila u 18 sati na mulu ispred zgrade JK „Delfin“ na Seljanovu.

Tivatska regata slovi za jedno od najfotogeničnijih sportskih nadmetanja koje se organizuju u Crnoj Gori, te svake godine, osim zaljubljenika u jedrenje, okuplja i veliki broj amatera i profesionalaca fotografa, koji bilježe nadmetanje krstaša sa kopna i sa mora. Foto konkurs je pokrenut upravo u čast njima koji na taj način šire saznanje i ljubav prema jedrenju kao sportu, ali i načinu života koji obilježava Boku Kotorsku. Zahvaljujući organizatorima, zainteresovani i ove godine mogu dobiti mjesto na nekom od plovila koja pružaju podršku regati na moru.

Izvor:S.L

Najčitanije