17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

“Gumball 3000” stiže u Boku

Reli luksuznih automobila kojima upravljaju svjetski poznate ličnostiu “Gumball 3000”, zaustaviće se u Tivtu 5. jula i time Tivat i Porto Montenegro postaviti na mapu ovogodišnje reli rute koja vodi od Rige do Mikonosa.

Reli počinje u Rigi, 1. jula, a krajnja destinacija je grčko ostrvo Mikonos, do kojeg stižu 8. jula. U reliju će učestvovati 150 super-automobila kao što su: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, BMW, Koenigseg, Bac Mono, AMG Mercedes, Jaguar, Bentley, Rolls Royce, Tesla, dok će poznati vozači uživati u ništa manje spektakularnoj “Global Citizen” žurci na PMYC bazenu Porto Montenegra.

Vozači ovogodšnjeg relija, koji će preći 3000 milja, su rok zvijezde, ličnosti iz sporta, svijeta zabave, milijarderi, članovi kraljevskih porodica, kao i poznati di-džejevi, preduzetnici i ljubitelji automobila.

„Pozivamo vas da 5.jula budete dio „Gumball“ priče. Imaćemo uticajne ljude, dobru muziku, Sunce, more. Dakle sve preduslove da imamo odličan događaj“, poručujiu organizatori.

Najčitanije