21.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – Jesenja fešta u znaku humanitarne akcije

Fešta u čast jesenjim plodovima – šipku, žižuli, rogaču, košćeli, maginjama, mandarinama, Jesenja fešta Nevladinog udruženja “Ruke” održana u subotu privukla je veliki broj izlagača i posjetilaca,

Organizovan je i donatorski sto sa kojeg će prihod biti uplaćen za operaciju naše mlade Novljanke Maše Berat.

Za donatorskim stolom raznovrsna ponuda koju su pripremili i oni najmlađi i oni iskusniji, a Novljani i gosti i ovog puta spremni da učestvuju u humanitarnim akcijama. Sa članovima Preduzetničkog kluba “Art and craft” SMŠ “Ivan Goran Kovačić” je i Maja Bulajić, djevojka koja je sa drugarima iz razreda i pokrenula akciju prikupljanja pomoći Maši Berat, zadovoljno ističe da akcija protiče kako treba i prenosi divnu vijest.

-Učenici Preduzetničkog kluba pripremili su i kolače i suvenire, ljudi su donosili torte, sokove i drugo. Moram reći da sam presrećna i današnjom i kompletnom akcijom. Bluzu smo cilja i kompletnog iznosa od 10 000 eura koliko je Maši potrebno za operaciju, kazala je Maja Bulajić, učenica VI5 razreda OŠ “Dašo Pavičić”

Vrijedni članovi srednjoškolskih preduzetnika pripremali su se desetak dana za ovu akciju, kazala je Anastasija Lazović, učenica IV razreda Građevinske škole.

Više u prilogu RTV Herceg Novi.

Izvor:Radio HN

Najčitanije