27.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novom šampionski pehar i osam medalja na Sajmu turizma u Novom Sadu

 

Vece sampiona sajam NS

Opština Herceg Novi dobitnik je pehara 52. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, a gradski festivali i ponuda nagrađeni su sa osam medalja za vrhunski kvalitet.

Pehar predstavlja potvrdu doprinosa Herceg Novog razvoju turizma i kvalitetnih sadržaja, a velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet manifestacije pripale su Prazniku mimoze, Hercegnovskom filmskom festivalu i Hercegnovskom strip festivalu.

Zlatnu medalju za vrhunski kvalitet hotela zaslužio je hotel „Palmon Bay“, za vrhunski kvalitet usluge restorana „Gradska kafana“ , za vrhunski kvalitet usluge etno selo „Malo selo“, dok je srebrnu medalju dobio hotel „Play“ za kvalitet usluge hotela. Veliku zlatnu medalju je osvojio i hotel „Casa Del Mare“ u Kamenarima.

Priznanja su uručena na sinoć održanoj Večeri šampiona, kojoj su prisustvovali predstavnici Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Stevanom Katićem i potpredsjednikom Milošem Konjevićem,  kao i direktor Pavle Obradović u ime lokalne Turističke organizacije. Priznanje za Hercegnovski strip festival primio je jedan od organizatora Nebojša Mandić, a u ime kompanije „Lighthouse of Montenegro“, u okviru koje posluje „Gradska kafana“ nagradu je preuzeo izvršni direktor Jovan Vukalović.

Dodjelu pehara i medalja za Herceg Novi uljepšale su svojom koreografijom gradske, što je izazvalo oduševljenje dobitnika nagrada i organizatora manifestacije.

Veče šampiona organizovano je u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma „Lorist“ u Novom Sadu, na kojem Turistička organizacija  Herceg Novi predstavlja ponudu grada, promoviše sadržaje u postsezonu, kao i program dočeka Nove godine i 51. Praznika mimoze.

Najčitanije