14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent uručio vaučere Crvenom krstu Tivat za djecu iz socijalno osjetljivih kategorija

Donatorski bazar hrane Regent tima

Predstavnici hotela Regent Porto Montenegro juče su uručili Crvenom krstu Tivat, 26 vaučera po 100 Eur vrijednosti, koji su dodijeljeni porodicama sa djecom osnovnoškolskog uzrasta iz socijalno osjetljivih kategorija, a za kupovinu sportske opreme u radnjama Intersport-a.

Novac za ovu donaciju sakupljen je na “Donatorskom bazaru hrane Regent tima”  koji je nedavno održan u Ljetnjoj bašti hotela Regent, a na bazaru je tom prilikom posjetiocima ponuđena hrana koju su pripremali zaposleni u svojim domovima i hotelska kuhinja.

Na događaju je prikupljeno 2.150 Eur, dok je partner akcije, kompanija Intersport Crna Gora d.o.o, obezbijedila dodatnu donaciju vrijednosti 450 Eur. Za dobru atmosferu na ovom dođađaju pobrinuo se bend Milky Wave i Marko Đurišić koji je na ovaj način dao svoj doprinos akciji.

Septembar nije običan mjesec u hotelu Regent Porto Montenegro: to je mjesec posvećen vraćanju zajednici, filantropiji i volonterizmu u okviru inicijative „Giving for Good Month” IHG hotelske grupacije, kojoj ovaj hotel pripada.

Ono što ovogodišnju inicijativu čini posebno važnom je odlična saradnja hotela Regent sa Crvenim krstom Tivat i Centrom za socijalni rad Tivat, pa su ovi vaučeri, na bazi njihove preporuke uručeni socijalno ugroženoj djeci.

CK Tivat i Regent

Nevena Božović, sekretarka Crvenog krsta Tivat ovim povodom je izjavila: „Izuzetno nam je drago da smo  i ovog puta partner od povjerenja za menadžment i zaposlene u hotelu Regent. Nakon humanitarnih paketa koje je Regent donirao, i koje smo ljetos podijelili našim korisnicima, ovog puta smo partneri na još jednoj kvalitetnoj inicijativi. Zadovoljstvo nam je da možemo da damo svoj doprinos.“

„Septembar kao „Mjesec dobrih djela“ je vrijeme kada organizujemo brojne akcije koje imaju za cilj da doprinesu boljem kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Donatorski bazar hrane je protekao u sajnoj atmosferi, a posebno nas raduje da smo prikupili značajna sredstva kojima možemo pomoći djeci da spremnija započnu ovu školsku godinu“, istakla je Žana Zeković, direktorica za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

U skladu sa ciljevima strategije društveno-odgovornog djelovanja, Regent Porto Montenegro ostaje posvećen podršci i unapređenju lokalne zajednice kroz različite inicijative kojima se zaposleni uvijek rado odazivaju.

Najčitanije