11.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna akcija u susret novogodišnjim i božićnim praznicima

Herceg Novi – foto TO HN

Herceg Novi – Poznata humanitarka Zorica Drakulić Vidaković, sa volonterima koje okuplja, i ove godine je pokrenula akciju prikupljanja pomoći u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, za mališane i sugrađane lošijeg materijalnog stanja.

Pošto je ovo mjesec darivanja i pomaganja djeci, samohranim roditeljima, penzionerima sa minimalnim primanjima i osobama sa invaliditetom, odlučili su da sa prikupljanjem pomoći ove godine krenu ranije, da bi stigli sve da obraduju.

Žele da pokloni budu namjenski za djecu raznih uzrasta, od slatkiša, igračaka, školskog pribora, slikovnica i knjiga do obuće i odjeće. Prikupljaće i osnovne životne namirnice, hemijska i višenamjenska sedstava za higijenu, pelene i kozmetiku za bebe, ispravne kućne aparate, kao i novac za plaćanje zaostalih režija i kirija…

Apeluju da im izađu u susret i lanci mega-marketa i velikih trgovinskih kuća i pomognu donacijama hrani tako što će robu „povući“ prije isteka roka trajanja, jer im svaka mala pomoć mnogo znači, poručuju hercegnovski volonteri, uz zahvalnost svima na dosadašnjoj i budućoj saradnji i pomoći.

Takođe, pozivaju sve koji žele da pomognu u realizaciji akcije da ih kontaktiraju putem telefona 067 313 333, i poručuju da su otvoreni za ideje, predloge i svaki dogovor.

Najčitanije