9 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanost na djelu: “Cerovo” i Goran Đurović omogućili Bojani Mandrapi operaciju u Turskoj

Goran Đurović

Kompanija “Cerovo” uplatiće oko 28.000 eura kako bi mogla biti sprovedena operacija zaposlene u Opštini Budva Bojane Mandrape.

Bojani će bubreg donirati koleginica Silva Stanišić, a operacija koja je bila zakazana za danas odložena je jer nedostaje preko 28.000 eura. Međutim, kroz human gest, koji se skoro više i ne gleda na ovim prostorima, kompanija “Cerovo” obezbijedila je sredstva. Da će pomoći, potvrdio je izvršni direktor kompanije “Cerovo” Goran Đurović.

Kada se čini da je došlo vrijeme da svi ostaju nijemi na ljudsku patnju i muku, da više nema solidarnosti, a i potrebe da se pomogne drugom, ipak se pojavi neko zbog koga osjetimo da ne treba gubiti nadu. Da još ima čovjekoljublja, da još ima ljudi koji će pomoći kad je najteže. Jedan od takvih je Goran Đurović.

Zaposleni u Opštini Budva pokrenuli su prije par dana akciju prikupljanja novca za operaciju njihove koleginice Mandrape. Bojani će bubreg donirati koleginica Silva Stanišić, ali kako je tada saopšteno, operacija je odložena jer nedostaje preko 28.000 eura.

Prethodno je bila organizovana akcija prikupljanja novca kojoj su se odazvali brojni građani, preduzeća, školske ustanove, što je i omogućilo Bojani i Silvi da odu u Istanbul.

Bojana je samohrana majka koju je u kratkom periodu zadesila porodična tragedija, gdje je izgubila oba roditelja, te mlađeg brata. Kako nije državljanka Crne Gore, nema pravo na refundiranje troškova od strane Fonda za zdravstvo.

Zaposleni u Opštini uputili su proglas, da pozivaju na hitnu pomoć da se obezbijede dodatna sredstva koja iznose 28.750 eura, da bi se do kraja završio započeti postupak transplatacije bubrega.

Izvor:RTCG

Najčitanije