21.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Impresia – novi hotelski brend Udruge jedinstvenih (luksuznih) hrvatskih hotela

Impresia – foto Hina

Impresia je novi naziv brenda Udruge jedinstvenih (luksuznih) hrvatskih hotela, kojim želi 17 hotela koje trenutno ima u članstvu pojačano promovirati kao objekte i mjesta impresivnog i autentičnog domaćeg iskustva i održivog turizma, najavila je udruga u utorak.

Novi brend sa sloganom “Impresive Croatian Hotels” i prateće nove vizuale predsjednik udruge Nenad Nizić predstavio je u novom zagrebačkom hotelu art’otel u Petrinjskoj ulici, u koji je investirala i prije dva mjeseca ga otvorila Arena Hospitality Group.

“Prateći globalne trendove i druge slične kolekcije hotela u svijetu, zaključili smo da je vrijeme za promjenu brenda koji će biti jači i tržišno bolje predstavljati naše hotele, koji su impresivni ne samo po vrhunskoj kvaliteti ponude i usluge, nego i vrhunskim lokacijama i destinacijama koje su također autentične i jedinstvene”, istaknuo je Nizić.

Svi ti hoteli rade cijele godine i mnogi od njih su, dodao je, iznenađeni dobrom popunjenošću te i u siječnju neki imaju najviše gostiju do sada, a i najave za ovu godinu su više nego dobre pa je kod nekih buking već sada puno bolji nego lani.

“Optimistični smo za ovu godinu, dobro poslujemo i ulažemo u ponudu i kvalitetu. Sve nadograđujemo vrhunskim gastro iskustvima što gosti sve više prepoznaju”, rekao je Nizić.

Očekuje se da će novim brendom pojačati prepoznatljivost u svijetu, za koji je, odnosno strana tržišta i većinom koncepcijski rađen, kazala je Anja Bauer, kreativna direktorica tvrtke Fabular koja je radila i prvi brend Stories za tu udrugu.

“U novom brendu smo naglasili i ujedinili ono što gosti osjećaju u tim hotelima i destinacijama, njihove dojmove i impresije od zvukova i okusa, do pogleda, ugode i drugog”, dodala je Bauer.

Nizić je podsjetio i da u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta i ove godine, do 10. februara, primaju  ponude učenika završnih razreda osnovnih škola, srednjih škola te studenata poslovnih škola i fakulteta turističkog smjera za uključenje u njihov projekt “Upoznajte naše priče”, kojim promoviraju zanimanja i nude stručna usavršavanja u hotelima-članicama.

Predstavljanje novog brenda podržali su i predstavnici Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice kao i partneri udruge Croatia Airlines i druge tvrtke.

Izvor:Hina

Najčitanije