11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Jet2.com dogodine povezuje Tivat sa Londonom i Mančesterom

Jet2comov avion tipa B737-800

Britanska lou kost aviokompanija Jet2.com naredne ljetnje sezone uspostaviće saobraćaj ka Crnoj Gori i to na linijama iz Mančestera i Londona za Tivat.

Jet2.com počeće da leti za Tivat iz Mančestera, odnosno sa londonskog aerodroma Stansend 21.maja naredne godine, a saobraćaće dva puta nedjelnjo, avionima tipa boeing B 737-800, kapaciteta 189 putnika.

Iz Londona i Mančestera ova će kompanija, inače specijalizovana za prevoz britanskih turista do popularnih turističkih destinacija širom Evrope, letjeti za Tivat četvrtkom i nedjeljom. Jet2.com treći je po veličini redovni aviopprevoznik u Velikoj Britaniji i ima flotu od 90 aviona sa kojima leti na više od 70 destinacija.

Na sezonskim  linijama iz Mančestera i Londona za Tivat već dvije godine saobraća i najveća britanska lou kost kompanija EasyJet, dok za London iz Tivta ljeti leti i crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines.

Pored EasyJeta i Jet2.coma, za Tivat u ljetnjoj IATA sezoni iz više gradova Evrope i sa Bliskog Istoka već saobraćaju i lou kost kompanije Pobeda, Transavia, Brussels Airlines i Flydubai.

Izvor:S.L

Najčitanije