7 C
Kotor

Slušaj online radio

Karotrc mijenja režim saobraćaja u H.Novom

Trka karića – Karotrc 2018

Režim saobraćaja u centru Herceg Novog biće privremeno izmijenjen u subotu, 16. marta 2019. godine, radi nesmetanog i bezbjednog održavanja trke karića „Karotrc“ koja se organizuje u okviru programa 50. Praznika mimoze.

U periodu od 09.30 do 15 sati za sva vozila će biti zabranjen saobraćaj kroz Njegoševu ulicu, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića.

Takođe, u periodu od 08.30 do 15 sati biće zabranjen saobraćaj u ulici Partizanski put, na potezu od raskrsnice Njegoševe i Ulice Sava Kovačevića (picerija „Touch“) do Škvera, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju Opštine Herceg Novi.

Trka karića – Karotrc 2018

Podsjetimo druga trka karića „KAROTRC 2019“ , u organizaciji NVO Maškare, biće održana u subotu (16. mart) i okupiće oko 100 takmičara u 65 ekipa.

Trka karića je jedinstvena manifestacija na ovim prostorima sa sve više učesnika i pažnje javnosti. Start trke je planiran kod Gradske kafane u 12:00 sati, a finiš na Škveru, kod kafića Citadela, pred spomenikom osnivača grada -Tvrtka. Dužina staze je 700 metara, a takmičenje će se odvijati u kategorijama: jednosjed, dvosjed i trosjed.

Iz NVO „Maškare“ obavještavaju takmičare da će prijava na startu, kod Gradske kafane, početi u 9:00 sati i trajati do 10:30, nakon čega će početi slaganje takmičara za probnu/trening vožnju koja je predviđena za 11:00h. Probna vožnja će biti obavezna za sve takmičare. Takmičari će se puštati na pola minuta u probnoj vožnji, a po završetku, vozilo organizacije će sa Škvera kariće vratiti na start. Nakon toga se po kategorijama slažu startne pozicije takmičara.

Najčitanije