7 C
Kotor

Slušaj online radio

Karotrc u Herceg Novom zakazan za 25. februar

Karotrc

NVO “Maškare” i ove godine, u sklopu Dana mimoze, organizuje interesantnu trku karićima – Karotrc 2024.

Trka karića, zakazana za nedjelju 25. februara u 11 sati, jedinstvena je manifestacija na ovim prostorima koja okuplja sve više učesnika.

Učesnike ove godine očekuje, do sada, najbogatiji fond novčanih i robnih nagrada – za najbrže, najmaškaranije pa čak i najsporije. Takođe, organizatori pripremaju i inovativan zabavni program tokom trajanja trke.

A, ukoliko neko obori rekord staze nagrada je takođe spremna.

Karotrc 2024.

Kao i do sada donja granica za prijavu učesnika u ovim kategorijama je 14 godina. Za sva maloljetna lica potrebno je odobrenje roditelja za učestvovanje u trci.

Novitet je da će se vozači takmičiti u prvom krugu na vrijeme, devet najbržih ulazi u drugi krug takmičenja, a u drugom krugu trka se vozi po 3 takmičara istovremeno. Nakon drugog kruga ostaju samo tri najbolja koja se bore za veliko finale.

Karotrc 2019.

U kategoriji dvosjeda K2 nema promjena, pravila ostaju ista, borba je za najbolje vrijeme, trojica najbržih takmičara osvajaju prva tri mjesta.

Svi koji su zainteresovani da učestvuju u najluđoj trci u regionu se mogu prijaviti do 23. februara putem link-a https://linktr.ee/sveomeni

Najčitanije