15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Kartu za trajekt morali platiti i vatrogasci DVD Perast koji su išli na intervenciju u Stoliv

Foto: DVD Perast.

Iako se u prethodna dva dana digla velika bura u javnosti oko naplate trajektnih karata za vatrogasna vozila koja su gasila požare po Boki, kompanija Pomorski saobraćaj iz Kamenara nije odustala od te kontroverzne prakse.

Tako su večeras, petak 5. avgust,  kartu za trajekt na relaciji Kamenari – Lepetane morali da plate i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Bogoljub Brezić” iz Perasta koji su sa specijalnim terenskim protivpožarnim vozilom išli na intervenciju na požarište iznad Stoliva gdje već dva dana gori gusta kestenova šuma, makija i maslinjaci.

Firma čiji je direktor podgorički biznismen Dejan Ban koji je sa bratom Dušanom i partnerom Željkom Mihailovićem i suvlasnik Pomorskog saobraćaja, ni večeras nije propustila da vatrogascima iz Perasta naplati trajektnu kartu.

Pomorski saobraćaj to je prethodnih dana učinio i za sva vozila Službe zaštite i triju dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta koji su preko trajektnog prelaza u Boki, hitali da pomognu kolegama iz Herceg Novog što su se borili sa velikim požarim iznad Njivica.

/Foto: DVD Perast/

Izvor:S.L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije