8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Komnenović: DPS suze zbog raskida ugovora sa izvođačima

Opština Tivat – foto Boka News

Uvažena gđo Nikčević i ostali DPS magistri kojima saopštenja pišu u podgoričkoj centrali stranke, partneri i ostali ožalošćeni, izražavam iskreno saučešće zbog raskidanja ugovora Opštine Tivat sa vama dragim i bliskim izvođačima. Istovremeno izražavamo i saučešće i zbog ulaska Arsenala u Prvu fudbalsku ligu i ostalih nanijetih vam duševnih bolova, poručio je predsjednik opštine Tivat, Željko Komnenović ragaujući na sopštenje DPS-a Tivat.

“Uvažena gđo Nikčević primijetio sam da vam saopštenja ponekad garniraju sa citatima, poput onoga da je politika suptilna stvar i da je vještina osjetiti. Čitajući vaše lamente nad izvođačiima zbog koga bi i kamen proplakao, pade mi na um Frojdova misao da je nedostak stida prvi simptom manjka inteligencije. Čak i po niskim standardima naše stvarnosti po kojima sjećanje traje jedva par dana ili nekoliko sati, vaši navodi su prilično tragikomični i mogu se svesti na par prostih pitanja.
Eto na primjer, da li je izvođač „Civil inženjer“ ista ona firma sa kojom je par dana prije napuštanja zgrade Opštine vaš stranački kolega, bivši predsjednik opštine g. Siniša Kusovac potpisao ugovor za izgradnju puta MR2, a prethodno nenamjenski potrošio 903.000 eura, zbog čega je Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo istragu? Ko je pravio projekat te saobraćajnice koja nije imala priključenje za kapelu u Radovićima? Da li je firma „T construction“ ista ona kojoj ste vi širokogrudo povjerili izgradnju puta u Cacovu i uređenje dječijeg igrališta u Donjoj Lastvi, koja je te radove izvodila epski kao Skadar na Bojani? Da li vas sa tom firmom povezuje zajednički partner i vaš cijenjeni finansijer? Da li ste vi ili mi, i sa kim potpisali ugovor o izgradnji obalnog šetališta u Belanima i Krašićima? Koja firma je izvodila radove na izgradnji kanalizacionog sistema u Donjoj Lastvi gdje nedostaju dio cjevovoda i nekoliko šahtova? Ko je izvodio radove na rezervoaru u Gradiošnici za koji se opravdano sumnja da ne drži vodu? Kako to da vam glavni izborni građevinski projekat – zgrada Dnevnog centra prokišnjava i na krovu i u suterenu?
Željko Komnenovič na pressu

Dok smislite odgovore na ova pitanja molim vas da iskoristite svoj politički uticaj i u ime građana Tivta izmolite vašeg gospodara g. Mila Đukanovića da više ne odlaže izbore od kojih skoro godinu bježite kao nečastivi od krsta, pa da konačno provjerimo šta građani Tivta misle o vama i vašem političkom programu” – kaže se u saopštenju predsjednika opštine Tivat, Željka Komnenovića.

Najčitanije