20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Kompanija Adriatic 42 dobila sertifikat ISO 9001 – sinonim uspješnog poslovanja i usmjerenosti na kvalitet usluga

Adriatic 42: Uspješno završen servis Black Pearl

Kompanija Adriatic 42  implementirala je ISO 9001, međunarodni standard koji svojim zahtjevima definiše Sistem upravljanja kvalitetom, čiji je primarni cilj zadovoljenje potreba korisnika odnosno klijenata.

Sam standard temelji se na načelima upravljanja koji su odraz dobre poslovne prakse, a njihovom primjenom se u cjelosti ostvaruje poboljšanje rezultata kompanije.

Nakon implementacije, kompanija Adriatic 42 pristupila je postupku sertifikacije prema ISO 9001, i za tu priliku opredijelila se za Bureau Veritas, vodeću sertifikacijsku kuću u svijetu, sa sjedištem u Parizu, koja u svom potfoliu broji više od 400.000 obavljenih sertifikacija i zadovoljnih korisnika. Sertifikacija prema ISO 9001, svjedoči o posvećenosti kvalitetu što omogućava postizanje boljih poslovnih rezultata.

Kako poručuju iz Adriatic 42, usklađenost sa zahtjevima standarda ISO 9001, odraz je izuzetno visokog nivoa profesionalnosti u upravljanju kompanijom ali i, već sada, prepoznatog uspješnog poslovanja, što implicira na postojanje jasno definisane organizacione strukture, uključujući i značaj uloge i doprinos svakog pojedinca u uspostavljanju poslovnih procesa, zasnovanih na principima Sistema upravljanja kvalitetom.

„Samo mjesec nakon zvaničnog otvaranja, dobili smo potvrdu u vidu sertifikata ISO 9001, da je naše poslovanje usklađeno sa najvišim zahtjevima Sistema upravljanja kvalitetom, odnosno standarda ISO 9001, što predstavlja osnovu povjerenja ne samo kod klijenata već i budućih poslovnih partnera. Cilj nam je da projekat Adriatic 42, od samog početka, razvijamo u skladu sa međunarodno priznatim standardima, što i jeste, između ostalog, i ISO 9001. Ovo je ujedno, i dokaz da gradimo kulturu poslovanja koja je u potpunosti i u svakom segmentu posvećena punom kvalitetu usluge, ali i organizacije cijelog sistema. Takđe, dobijanjem ovog sertifikata, obavezali smo se da ćemo i u svim narednim fazama razvoja projekta kontinuirano unapređivati kvalitet poslovanja i biti posvećeni potrebama, zahtjevima i očekivanjima naših klijenata“, saopšteno je iz kompanije Adriatic 42.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije