20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Kulturni centar “Nikola Đurković” pripremio je bogat novembarski program

Centar za kulturu Kotor foto Boka News

Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor pripremio je bogat novembarski program, kazala je portparolka Karolina Radulović.

Kako navodi, u utorak, 8. novembra od 20 sati na Velikoj sceni gostuje Dragan Marinković Maca sa monodramom “Kakva ti je žena takav ti je život”.

Ulaznice po cijeni od 10 eura prodaju se svakog radnog dana od 10 do 12 sati u kancelarijama Kulturnog centra.

Predstava za djecu “Zelena gora”, rađena u koprodukciji Teatra mladih i kotorskog Kulturnog centra biće odigrana 15. novembra. Veče poezije “San o snu” u kojem učestvuju crnogorski glumac Đorđije Tatić i glumica Anđelija Rondović, planirano je za 18.novembar u 19.30 u Muzičkoj sali Kulturnog centra.

“Pred kraj mjeseca imamo i tri koncerta. U subotu, 19. novembra nastupiće Gradski hor Bijelo Polje. U saradnji sa Školom za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan organizujemo koncert kamerne muzike ansambla Union Music koji će se održati u Crkvi Svetog Duha 24. novembra, a 30. novembra nastupiće gudački kvartet EARPEACE. Ulaz će biti slobodan” – navodi Radulović.

Kako podsjeća, detaljnije informacije mogu se naći na društvenim mrežama, viber grupi i sajtu Kulturnog centra kckotor.me.

Najčitanije