14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay je UltraSwim 33.3 lokacija ovog vikenda

Luštica bay – UltraSwim

Akvatorijum Luštica Bay-a, jedna je od lokacija ovogodišnjeg globalno preoznatljivog sportskog događaja UltraSwim33.3 – u subotu 30. septembra preko 122 plivača, iz 24 zemlje svijeta, plivaće za titulu na crnogorskoj obali.

“UltraSwim33.3 strateški bira zadivljujuće globalne lokacije, a Luštica Bay nije izuzetak. Divlja i prekrasna lokacija u kombinaciji s sjajnim sportski ilifestyle sadržajima, bila je očit izbor za nas da dovedemo naše plivače i pozicioniramo Luštica Bay na UltraSwimu33 .3 mapi avantura. Radujemo se što ćemo biti tamo drugog dana događaja i uživati ​​u svemu što Lustica Bay nudi, ističe Mark Turner, osnivač ovog događaja.

Organizatori poručuju da ono što je Formula One™ u svijetu automobila, to je UltraSwim33.3 u svijetu plivanja. Ovaj događaj iz godine u godinu mijenja atraktivne lokacije, s raznolikim i izazovnim uslovima i u koštac s fizičkim i mentalnim granicama u plivanju. Ove godine plivač stižu iz Maroka, Brazila, SAD-a, Kanade, Australije, Južne Afrike i svih zemalja Evrope.

Najčitanije