22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Mađioničarski šou u Luštici Bay, obradujte svoje dijete…

Jozo Božo u Luštici Bay – photo Boka News

Internacionalni scenski umjetnik za djecu Jozo Božo prirediće dvije interaktivne predstave


Interaktivni mađioničarski šou za djecu mađioničara i zabavljača Joza Boža održaće se u subotu, 22. jula na Piazzi Centrale od 20 do 21 sati, i u istom terminu dan kasnije, u nedelju 23. jul, a pod otvorenim nebom Amfiteatra u Luštica Bay Marina naselju.

Riječ je scenskom umjetniku koji prvi put nastupa u Crnoj Gori, a iza sebe ima 25 godina profesionalnog rada u Europi i USA gdje je nekoliko puta biran biran među deset najboljih mađioničara za djecu na svijetu. Prije 12 godina u Holivudu je izabran za mađioničara godine za djecu. Dva puta je nastupao u Bijeloj kući, iza njega je na hiljade predstava u dječijim pozorištima u Njujorku, Holivudu, Vašingtonu, Las Vegasu,  Portoriku i mnogim drugim gradovima širom svijeta i regiona.

„Luštica Bay je i ove godine jedno od najpopularnijih centara za zabavu i opuštanje svih generacija i cijelih familija. Kao porodična zajednica trudimo se da najmlađima boravak kod nas učinimo što zabavnijim i nezaboravnim, bilo da su gosti, jednodnevni posjetioci ili stanovnici našeg grada“, saopštila je Sonja Banićević, supervizorka organizacije događaja u Luštici Bay.

Prema ocjeni publike, predstave Joza Boža su duhovite, pristupačne, magične i čarobne, sa puno dječijeg smijeha i vedrine, uz odličnu komunikaciju sa djecom i istančan osjećaj za detalje i mimiku.

Ulaz na predstavu je besplatan kako za djecu tako i za odrasle.

Najčitanije