20 C
Kotor

Slušaj online radio

Misteriozni investitori u Reževićima otvaraju luksuzni rizort s privatnim vilama i plažom

Reževići

Misteriozni investitori, koje zastupa ruska agencija Sinergy, najavili su za jun ove godine otvaranje luksuznog rizorta u Reževićima. Rizort će se sastojati od osam privatnih vila sa tri do četiri spavaće sobe od oko 500 m2 prostora i četrnaest apartmana površine do 114 m2 a gostima će na raspolaganju biti i privatna plaža u tom ekskluzivnom dijelu budvanske rivijere.

Luksuz rizorta koji će nositi brend “Ananti Resort, Residences & Beach Club” odražavaju i cijene, jer će noćenje u apartmanima koštati 440 dolara za jednu noć, dok će privatne vile koštati 1.600 dolara po noćenju. Gosti će moći da jedu i u azijskom fusion restoranu, sa mediteranskim sastojcima i azijskim receptima.

Kampanja za privlačenje gostiju već je počela preko društvene mreže Instagram, ali i par sajtova na crnogorskom i ruskom jeziku.

Ananti će, kako se navodi, biti prvi hotel u Crnoj Gori koji je član The Leading Hotels of The World grupe, a biće okarakterisan mješavinom azijske, bliskoistočne i mediteranske elegancije u svom dizajnu i arhitekturi.

“Dizajniran da akcentuje ljepotu svog prirodnog okruženja, ovaj spektakularni hotel će biti u savršenoj harmoniji sa okolnim pejzažem, dok će dizajn enterijera biti inspirisan besprekornom prirodom”, navodi se u promo tekstu.

Svaka nezavisna vila koje će biti dio ovog odmarališta imaće svoj privatni bazen i “predivni dio za uživanje u eksterijeru, sa prostranim terasama i slikovitim pogledom na more”.

Gosti će takođe moći da uživaju u privatnim spa centrima, teretanama, đakuziju sa pogledom na more, nekoliko soba za relaksaciju, predivnim terasama za objedovanje sa odjeljcima za pripremu hrane i roštiljanje, privatnoj recepciji i “nevjerovatnom infinity bazenu”. Svi apartmani su okrenuti prema moru, a imaće svoja privatna kupatila, prostrane dnevne sobe i trpezarije i udobne, otvorene terase.

Agencija Sinergy koja u potpunosti krije prave investitore ovog rizorta u kojem će biti uložene desetine miliona eura bavi se posredovanjem i promocijom luksuznih turističkih proizvoda za, kako se ističe na njihovom sajtu, klijente koji govore ruski jezik.

“Naša profesionalnost, naši odnosi s ruskim jezikom i naša strast su vam na raspolaganju. Cilj Synergy Marketinga je postati vaše lice i usta na našim tržištima, da napravimo vašu sliku i povećamo prodaju”, navodi se na sajtu.

https://www.instagram.com/p/BtB_GC3jrLR/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Najčitanije