9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Moto Djeda Mrazevi“ i ove godine stižu u Dječji dom „Mladost“

Moto Djeda Mrazovi

I ove godine će mališani u Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj imati priliku da se druže sa svojim starim drugarima – „Moto Djeda Mrazevima“. Tradicionalna humanitarna akcija biće organizovana u nedjelju, 18. decembra, a dolazak u Herceg Novi je planiran oko 12 sati.

Biće to 13. akcija bajkera dobrog srca, koju organizuje udruženje „No limit bikers“ iz Podgorice, a okuplja moto klubove širom Crne Gore. Od prvog dana akciju podržavaju članovi hercegnovskog moto kluba MC „Cruiser“ koji, osim novčane donacije, organizuju doček i posluženje za sve učesnike. Zahvaljujući uplatama klubova, motorista, privrednika i ostalih donatora, u dogovoru sa upravom Dječjeg doma, kupljeni su vrijedni pokloni za djecu lišenu roditeljskog staranja, koje će im, uz slatke paketiće, uručiti bajkeri u odijelima Djeda Mraza.

Polazak iz Podgorice učesnika sa sjevera i iz centralnog regiona Crne Gore je planiran u 10:00 sati, usput će im se pridružiti „Moto Djeda Mrazevi“ iz Bara, Petrovca, Bečića, Budve, Kotora i Tivta gdje će posjetiti djecu u Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju i uručiti im poklone.

Novljani će ih dočekati oko podne na trajektom prelazu u Kamenarima. Povorka „Moto Djeda Mrazeva“ će potom krenuti ka Dječjem domu „Mladost“, uručiti poklone i uljepšati štićenicima predstojeće praznike. Osim slatkih paketića, igračaka, garderobe i obuće za djecu, kupljeni su itisoni, tepisi i staze za opremanje prostorija.

Kao i uvijek kada dolaze u naš grad, domaćin „Moto Djeda Mrazeva“ je moto klub MC „Cruiser“ koji, nakon posjete mališanima, za sve učesnike organizuje ručak i druženje u holu Doma kulture u Bijeloj.

Najčitanije