9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Ne propustite: Portonovi akvatlon 11. septembra!

Portonovi

U saradnji sa Triatlon klubom Herceg Novi, Portonovi akvatlon će se održati prvi put u nedjelju 11. septembra u Portonovi rizortu, saopštavaju iz PR službe Azmont Investments.

Osim takmičenja u sprint akvatlon distanci od 1000m plivanja i 5000m trčanja, biće organizovano i plivačko takmičenje u otvorenim vodama na 1000m za sve one koji preferiraju isključivo plivačke discipline.

Akvatlon je pravi način da početnici i rekreativci uđu u svijet multisporta, a za iskusne triatlonce ovakav format predstavlja odličnu priliku da dodaju nešto drugačije svojoj ustaljenoj takmičarskoj i trening rutini.

Ovaj sportsko-rekreativni događaj ima humanitarni karakter imajući u vidu da je sav prihod od učesničkih kotizacija namijenjen u humanitarne svrhe.

Akvatlon je ujedno i jedinstvena prilika da upoznate Portonovi iz potpuno drugačije perspektive obzirom da se kompletna plivačka disciplina odvija uz samu obalu, a trkačka disciplina glavnim ulicama ovog luksuznog rizorta do helidroma na najjužnijem dijelu Portonovi marine, dok se cilj trke nalazi na Marina trgu.

Aquathlon-2022

Prijave su otvorene na OVOM LINKU, a više informacija o samom takmičenju možete naći na Facebook event stranici Portonovi Aquathlon 2022.

Kombinacija dva bazna sporta, plivanja i trčanja, čine jednu od najjednostavnijih, a ujedno i jednu od najatraktivnijih formi multisport discipline pod nazivom akvatlon (eng. aquathlon) koja se u osnovnom formatu sastoji od 1000m plivanja i 5000m trčanja.

Informacije o događajima dostupne su na Portonovi web stranici. Za više informacija o predstojećim dešavanjima pišite na – events@portonovi.com. Informacije o rezervaciji smještaja – stay@portonovi.com.

Najčitanije