21 C
Kotor

Slušaj online radio

Novi “pauk” na tivatskim ulicama donosi više reda?

Počela naplata parkinga

Ponuda kompanije Ben-Kov iz Tivta proglašena je za najpovoljniju na tedneru preduzeća Parking sistem Tivat za kupovinu specijalnog vozila „pauk“ za odnošenje nepravilno parkiranih automobila.

Tender je bio procijenjenje vrijenosti 110.00 eura sa PDV-om a Ben –Kov je ponudio da će novog „pauka“ isporučiti za 106.863 ura, što je bilo oko 500 eura jetinije od pounde kompanije Dewac iz Podgorice.

Obje firme koje su učestvovale na tenderu Tivćanima su ponudile istu specijalnu nadgradnju-hidrauličnu dizalicu za odnošenje nepravilno parkiranih automobila italijanskog prizvođača „Fassi“, ali je kamion „Iveco“ na koji se ona postavlja u slučaju Ben-Kova bio nešto jeftiniji od MAN-ovog kamiona koji je ponudio Dewaco.

Nabavku „pauka“ Parkig Sistem finasira iz sopstvenih sredstava, shodno odluci lokalnog parlamenta koji je naložio toj opštinskoj firmi da izdvoji sredstva za nabavku vozila koje je neophodno za unošenje više reda na tivatskim ulicama, često zakrčenim nepravilno parkiranim automobilima.

Izvor:S.L

Najčitanije