22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

NTO objavila konkurs za najbolji kratki video klip o zelenom turizmu

Boka Kotorska – foto Boka News

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 27. septembra, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je nagradni Konkurs za najbolji kratki video klip na temu “Zeleni turizam“, koji je otvoren za djecu uzrasta od 13 do 18. godina.

Predmet Konkursa je izrada kratkog video klipa o jednoj od mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori kroz prizmu “zelenog turizma“. Klip, prilagođen društvenoj mreži Instagram, u trajanju od 15 do 60 sekundi treba da skrene pažnju na probleme zaštite životne sredine i ukaže na važnost očuvanja tog turističkog mjesta.

Cilj konkursa je podsticanje kreativnosti i razvoja ekološke svijesti među djecom i mladima, kao i proširivanje znanja o turističkim ljepotama Crne Gore i načinima izražavanja kroz medije.

Nacionalni park Lovćen – foto NTO

Za dobitnike Konkursa NTO CG je pripremila vrijedne nagrade. Konkurs će trajati do 24. septembra i objavljen je na internet stranici www.montenegro.travel .  Za sva dodatna pojašnjenja, u toku trajanja Konkursa, zainteresovani se mogu informisati na e-mail adresu: info@montenegro.travel

Najčitanije