11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

NVO “Ugostitelji Crne Gore”: Klikom do stalnog ili sezonskog posla

Foto pixabay

NVO “Ugostitelji Crne Gore” i ove godine nastavlja kampanju zapošljavanja sezonskih radnika iz naše zemlje na primorju.

Našim članovima koji se u uslovima ekonomske krize, što zbog pandemije koronavirusa što zbog dešavanja u Ukrajini, spremaju za turističku sezonu, situaciju dodatno otežava deficit radne snage. Zato prioritet želimo da damo domaćim radnicima da ovog ljeta rade i zarade.

Takođe, za sve one koji žele da rade u ugostiteljstvu i hotelijerstvu ove ljetnje sezone omogućićemo praksu kako bi stekli potrebna znanja i vještine i tako postali konkurentni na tržištu rada.

Naš cilj je da tokom ljeta zaposlimo što više domaćih radnika i na taj način damo svoj doprinos smanjenu nezaposlenosti, boljem punjenju budžeta jer je privreda ta koja donosi novac za finansiranje zdravstvenog, obrazovnog i ostalog javnog sektora.

Želimo da podstaknemo i ohrabrimo sve koji traže sezonski posao da se pridruže viber grupihttps://invite.viber.com/g2=AQBKwb0gwT1EMk0RvBEY9db22h3ooFs95VVDun6gdWQSvnuffOpI3lZDEwGlxTx1

gdje će samo jednim klikom biti u prilici da pogledaju sve informacije o slobodnim radnim mjestima u našem sektoru.

Naša viber grupa za sada ima više od četiri i po hiljade pratilaca.

Takođe, pozivamo i sve privrednike koji ne mogu da dođu do domaće radne snage da nam se jave i da pokušamo zajedno da dođemo do rješenja kako bismo što spremnije dočekali predstojeću ljetnju turističku sezonu.

Najčitanije