20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Odbojkašice Herceg Novog priželjkuju drugi Kup Crne Gore

Kup-odbojka – HN

Završnica finala Kupa za odbojkaše i odbojkašice  biće održana sutra  u Bijelom  Polju. Za ljubitelje odbojke u Herceg Novom  u centru pažnje je susret odbojkašica  Herceg Novog i Luke Bar. Trofej najboljeg u Kupu brani tim Milorada Krunića.

-Siguran sam da će ovo biti praznik odbojke. Rival u borbi za novi trofej  je ekipa koju smo dva puta pobijedili u toku ove sezone u borbi za bodove u prvenstvu. Svjesni smo da je Kup specifično takmičenje. Dešavaju se iznenađenja,  a mi ćemo pokušati sutra da  dobijemo i ovu utakmicu. Fokusiraćemo se na igru i priželjkujemo drugi uzastopni trofej u ovom  takmičenju. Nadamo se da ćemo biti mirni, rekao je za naš portal trener Milorad Krunić

-Drugu godinu igramo finale Kupa i favoriti smo. Mislim da ćemo finale odigrati na najvišem nivou i da ćemo dati sve od sebe da osvojimo prvi trofej u sezoni. U jako smo dobrom ritmu i atmosfera u timu je odlična, rekla je na konferenciji za novinare u Podgorici  kapiten Herceg Novog, Bugarka  Ralica Vasileva.

 -Drago mi je da smo u finalu Kupa, to je donekle i tradicija. Naporno smo trenirale u prethodnom periodu, dobro smo se spremale. Mlada smo ekipa i željna dokazivanja, nadam se da ćemo to pokazati u finalu. Nastojaćemo da u utakmicu protiv Herceg Novog uđemo maksimalno fokusirane, kako bismo iskoristile svaku šansu koja nam se ukaže. Rival je iskusnija i kvalitetnija ekipa od nas. Sigurna sam da borba neće izostati i da će ljubitelji odbojke u Bijelom Polju uživati”, kazala je kapiten Luke  Bar Dušanka Petrović.

U finalu 18. Kupa Crne Gore u konkurenciji odbojkašica igraće Herceg Novi i Luka Bar od 17 časova, dok će tri sata kasnije u finalu za odbojkaše igrati Jedinstvo i Budva.

Izvor:RTHN

Najčitanije