17 C
Kotor

Slušaj online radio

Ovog ljeta čarter letovi Tivat – Baku

Piloti – Cockpit – photo Alexey Y. Petrov / shutterstock.com

Azerbejdžanska nacionalna avio-kompanija Azerbaijan Airlines ovog ljeta će imati direktne čarter letove na relaciji Tivat-Baku, saopšteno je nakon sastanka direktorke Nacionalne turističke organizacije Ane Tripković Marković sa predstavnicima Udruženja turističkih agencija Azerbejdžana.

Kako je saopšteno iz NTO, na sastanku je dogovoreno uspostavljanje saradnje između Nacionalne turističke organizacije i Udruženja turističkih agencija Azerbejdžana, a razmatra se i potpisivanja memoranduma. Takođe, dogovoreni su naredni koraci u saradnji, kao što je organizacija studijskih grupa medija i influensera, kao i druge promotivne aktivnosti koje će podići vizibilnost destinacije na ovom tržištu.

– Tokom sastanka pomenuto je i potpisivanje memoranduma između asocijacije hotela Crne Gore i Azerbejdžana, kao i online uključivanje azerbejdžanske turističke privrede tokom sljedeće sjednice Odbora za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Crne Gore – navodi se u saopštenju.

Iz NTO navode da su sastanku prisustvovali i predstavnici Kulturno-ekonomskog centra Azerbejdžana, Privredne komore Crne Gore, Udruženja hotelijera, kao i predstavnik turističke agencije Adriatic Concierge Montenegro.

Najčitanije