9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Polo in the port“

sa polo turnira

Ekipa Porto Montenegra pobjednik je prvog ikada u Crnoj Gori organizovanog turnira u polou, a koji je pod nazivom „Polo in the port“ ovog vikenda održan u elitnom tivatskom nautričko-turistilkom centru Porto Montenegru.

Utakmice ovog u anglosaksonskom svijetu vrlo popularnog konjičkog sporta, igrane su na novouređenom sportsko-rekrativnom kompleksu Arena u istočnom sijelu Porto Montenegra uz kompleks velikog Gradskiog parka u Tivtu, a sa zanimanjem ih je pratila brojna strana i zantiželjna domaća publika koja je prvui put imala priliku da pristvutvuje jednom ovakvom, za Crnu Goru vrlo neuobičajenom sportsko-rekrativno-turističko-društvenom događanju.

pobjednicka ekipa

Na turniru su nastupile četiri ekipe, a u finalnim susretma Porto Montenegro je rezultatom 9:7 savladao ekipu Global Citzizen, dok je u meču za treće mjesto rezultatom 5:3 ekipa Boadicea bila bolja od tima Universal Capital Bank.

Turnir je zvanično okončan velikom tematskom zabavom  pod nazivom The White Party“ koja je u subotu veče održana na bezienu Porto Montenegro Yacht Cluba.

Najčitanije