8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Pomorski fakultet Kotor – “Dan plave karijere”

Dan plave karijere

Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor u saradnji sa Karijernim centrom Univerziteta Crne Gore i Pomorskim fakultetom Kotor već drugu godinu zaredom organizuje Sajam zapošljavanja studenata i srednjoškolaca u oblasti pomorstva pod nazivom Dan plave karijere.

Ove godine će se Sajam organizovati na platou ispred Pomorskog fakulteta Kotor u srijedu, 13. aprila 2022. godine sa početkom u 9 sati.

Kao i prethodne godine, očekujemo veliki broj zainteresovanih privrednika koji zapošljavaju studente i srednjoškolce u svim sferama djelatnosti koje se vezuju za oblast plave ekonomije. Iskoristite i Vi priliku ojačati kadrovske potencijale kompanije kroz angažovanje mladih, motivisanih i kvalifikovanih ljudskih resursa.

Zaštitni znak našeg ovogodišnjeg sajma je Marko Nikić, naš kolega, nekadašnji student i dugogodišnji pomorac, koji je pokazao da je upornost najjača vrlina i da je zdravlje ono što najviše vrijedi. Učesnici će imati priliku da podrže Marka u poslednjim minutima važne životne utakmice i doniraju sredstva za njegovo dalje liječenje.

 Budi i ti vjetar u leđa našim mladim kadrovima u pomorstvu.

Najčitanije