20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro i hotel Regent ovog ljeta zapošljavaju preko 300 ljudi

Porto Montenegro – Turizam – foto Boka News

U susret ljetnjoj sezoni 2023. kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro organizuju sajmove zapošljavanja u Crnoj Gori i to 3. marta u Blue Room-u u Porto Montenegru, 7. marta u hotelu Onogošt u Nikšiću, 10. marta u hotelu Franca u Bijelom Polju, 15. marta  u SKC-u Univerziteta Crne Gore u Podgorici i 16.marta na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

“Već drugu godinu za redom Porto Montenegro, osim tradicionalnog Sajma zapošljavanja u Tivtu, pruža priliku zainteresovanim kandidatima iz različitih krajeva Crne Gore da obave razgovor za posao u njihovom rodnom gradu. Za sve pasionirane profesionalce iz oblasti ugostiteljstva, osim Buddha Bar Beach-a koji će ove godine obilježiti svoju drugu godinu u marini Porto Montenegra, biće jako interesantna informacija da se ove godine u tivatskom naselju otvara novi restoran sa izvanrednom reputacijom na globalnom nivou, koji će zasigurno biti jedan od najboljih restorana u Crnoj Gori. Otvorene pozicije su i u sektorima marine, recepcije, maloprodaje, domaćinstva itd. Radujemo se upoznavanju budućih kolega i još jednom uspješnom, dinamičnom i uzbudljivom ljetu”, izjavila je Sandra Kapičić, Rukovodilac sektora za ljudske resurse.

Hotel Regent Porto Montenegro u potrebi je za 140 sezonskih radnika na različitim pozicijama u sektorima kuhinje, hrane i pića, domaćinstva, dok se manji broj sezonaca potražuje na pozicijama u okviru recepcije, konsijerža i spa centra.

“Hotel Regent se može pohvaliti velikim brojem prošlogodišnjih sezonskih radnika koji su izrazili želju da provedu i ovo radno ljeto sa nama. Za poslodavca je to veliki uspjeh, ne samo zbog toga što su iskusne i drage kolege opet sa nama, već zato što to jasno pokazuje da smo lijepo brinuli o njima i pružili im ljetnji posao kojem žele da se vrate. Prepoznati smo kao poslodavac koji profesionalno pristupa razvoju zaposlenih i uvjerena sam da ćemo uspješno prenijeti ljubav prema ovoj dinamičnoj profesiji na mlade koji se odluče da svoj karijerni put započnu ili nastave u hotelu Regent”, izjavila je ovom prilikom Žana Zeković, Direktorica ljudskih resursa hotela Regent Porto Montenegro. Više informacija o slobodnim radnim mjestima dostupno je na web stranicama: https://careers.portomontenegro.com/https://careers-regentportomontenegro.talentlyft.com/.

Najčitanije