15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Prijavite se za “BoostMeUp!” program koji omogućava razvijanje preduzetničkih ideja

Boost-me-up

Iz Sekretarijata za privredu Opštine Tivat obavještavaju novoosnovana preduzeća i vlasnike malih biznisa koji su na početku, da su počele prijave za “BoostMeUp” program podrške crnogorskim startapovima. Prijave su otvorene od 25. avgusta do 15. septembra 2023. godine, a program traje do 30. marta 2024.

“BoostMeUp!” je program koji omogućava razvijanje preduzetničkih ideja uz podršku renomiranih eksperata iz različitih oblasti.  Ovaj program podrške sprovodi se kroz nekoliko faza. Šest najboljih timova dobija materijalnu podršku od 7.000€ za razvoj svoje ideje, a tri najbolja tima dobijaju po 4.000€ za pokrivanje troškova za učešće na međunarodnim konferencijama u cilju promocije svojih startapova.

Učesnici mogu biti novoosnovana preduzeća i timovi sa boravištem ili prebivalištem u Crnoj Gori koji rade na inovaciji koja je u nekoj od oblasti Strategije pametne specijalizacije Crne Gore (S3.me) i/ili pogađa neki od UN Ciljeva održivog razvoja (SDG), uz određene kriterijume koji su navedeni u Vodiču kroz BoostMeUp. Nosilac programa je IPC Tehnopolis, a partneri na programu su Naučno-tehnološki park Crne Gore, Univerzitet Crne Gore, Crnogorski Telekom i Naučno-tehnološki park Beograd.

Za više informacija i prijavu posjetiti www.boostmeup.me.

Najčitanije