17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanje za veterane VK Jadran i prvo mjesto na Evropskom prvenstvu za vaterpolo veterane

Veterani Jadrana – prijem

Na Evropskom prvenstvu za vaterpolo veterane koje je održano u Rimu Jadran veterani su osvojili prvo mjesto u kategoriji 35+. Tim povodom, u Opštini Herceg Novi danas je priređen prijem za ekipu i stručni štab, kojima je ovo drugi put da u naš grad donose zlatnu medalju.

Podsjećamo, veterani Jadrana su 2018. godine osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju u Kranju, čemu je prethodila bronzana medalja sa Osmog evropskog prvenstva za veterane, održanom u Rijeci 2016. godine.

Veterani Jadrana – prijem

Veteranima su čestitke uputili predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Ivan Otović i potpredsjednik Opštine, Miloš Konjević.

Predsjednik Katić je istakao zadovljstvo činjenicom da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja sa prethodnih prvenstava.

Veterani Jadrana – prijem

-Još jednom ste se pokazali kao izvanredna ekipa, kompaktna i složna, koja je za svoj klub i grad osvojila najsjajnije odličje na Evropskom prvenstvu u Italiji. Vaterpolo klub Jadran je simbol Herceg Novog, sadašnja seniorska ekipa ima velike planove za nastavak takmičenja, a vi i vaši uspjesi će im svakako biti dodatni podstrek, poručio je predsjednik Katić.

Titulu prvaka Evrope osvojili su: Novak Jelić, Siniša Matijašević, Bojan i Čedo Subotić, Slobodan Slavić, Zoran Sladović, Filip Andrić, Stepan Mladenović, Dejan Čeprnić, Mihovil Martinović, Marko Cebalović, Milan Petrović, Ivan Babić, Darko Mrdak i Večeslav Balčev. Stručni štab novog šampiona Evrope čine Đuro Vlaović i pomoćni trener Boris Obradović.

Najčitanije