18 C
Kotor

Slušaj online radio

Prva Portonovi regata – Bokeška ostrva

Portonovi photo

U organizaciji JK Jovo Dabović, a pod pokroviteljstvom D-Marin Portonovi marine održaće se 1. Portonovi regata pod imenom “Bokeška ostrva” za klasu krstaš u pet kategorija.

Regata ‘’Bokeška ostrva’’ će se održati od 12. do 14. juna 2020. godine sa planiranim startom ispred D-Marin Portonovi marine u 11 sati, u subotu 13. juna. Takmičenje će se odvijati u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva, a navigacione rute obuhvataju ostrvo Mamula, tivatska ostrva i peraška ostrva. Profesionalni jedriličari, ali i brojni amaterski ljubitelji jedrenja, prisustvovaće ovoj nautičkoj manifestaciji.

Portonovi

D-Marin Portonovi, kao jedna od prepoznatljivih marina u okruženju ima želju da, uz usluge koje pruža, razvije i sve sadržaje za ljubitelje jedrenja. Organizatori vjeruju da će prva regata krstaša postati tradicionalna međunarodna regata u Boki sa nastojanjem da iz godine u godinu širi broj učesnika, uključujući i jedrilice koje se nalaze na vezu u D-Marin Portonovi marini. Ambicija je da regata obogati ponudu za inostrane i domaće ljubitelje jedriličarskog sporta.

Nakon završetka regate, svake večeri učesnike i goste očekuje dobro društvo i zabava kroz tematske večeri na različitim lokacijama u Portonovom. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada planirana je za nedjelju 14. jun sa početkom u 19 sati.

Prijavu za regatu možete poslati na: marina@portonovi.com

Najčitanije