26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvi IKEA dostavni centar – naruči i plati putem interneta, preuzmi u Dubrovniku

IKEA – dostavni centar DU

IKEA dostavni centar Dubrovnik (u sklopu trgovačkog centra Spiona, Gornja Čibača 14, Mlini), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj, započeo je sa radom u četvrtak, 14. februara.

U dostavnom centru kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna za robu do 1 tone.

Prvi kupac koji je koristio novu uslugu bila je Petra Miličić iz Dubrovnika: „Putem IKEA internetske trgovine odabrala sam i platila stol i stolice za terasu te nekoliko dekorativnih predmeta za kuću. Naručeni su proizvodistigli u plosnatim paketima i s nižom cijenom dostave nego do sada. Raduje me što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Dubrovniku jer će nam to znatno olakšati kupovinute uštedjeti vrijeme i novac“, istaknula je.

IKEA dostavni centar Dubrovnikomogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i 4 IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupitiu robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Dubrovnik. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tokom sljedeća tri dana tokom radnog vremena dostavnog centra.

IKEA – dostavni centar DU

Otvorenjem dostavnog centra Dubrovnikželimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoji omogućiti im uštede. Ranije smo otvorili dostavne centre na obali, u Rijeci i Splitute u Osijeku i nastavljamo istraživati načine kojim svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru Dubrovnik, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 8:00 do 16:00 sati. Uz Rijeku, Split, Osijek i Dubrovnik, u nadolazećem razdoblju IKEA SEE, čiji je dio i IKEA Hrvatska, planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji.

Najčitanije