15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Putopisna emisija “Tijagov Balkan” snima se u Trebinju

Tiagov Balkan

Putopisna emisija “Tijagov Balkan”, koja se emituje na jedinoj tipskoj turističkoj televiziji na Balkanu Balkan Trip, snimaće se u najjužnijem gradu Srpske.

“U naredna tri dana ekipa pomenute emisije na čelu sa Tiagom Fereirom obići će dio turističkih lokacija Trebinja i na njima svojstven i poseban način snimiti putopisnu reportažu o našem gradu”, saopšteno je u TO Trebinje.

Kako su naveli u toku su završni dogovori oko lokacija i satnica snimanja, a ekipa emisije već je na terenu.

Tiago Fereira je zbog ljubavi došao u Srbiju čak iz Brazila. Iako se ta ljubav nije ostvarila, našao je dvije nove – ljubav svog života i ljubav prema Balkanu. Ovaj hraizmatični Brazilac u svom serijalu „Tiagov Balkan“ putuje širom naših krajeva i obilazi sva blaga turističke ponude Balkana.

Na svim destinacijama on stiče prijatelje koji mu pomažu u istraživanju lokacije na kojoj se nalazi. Svaka epizoda „Tiagovog Balkana“ je avantura za sebe koja je puna uzbuđenja i dinamike. Ovaj Brazilac je već osvojio srca publike, a onima koji ga još nisu upoznali preporučujemo da pogledaju „Tiagov Balkan“ i uvere se s kojom vještinom i ljubavlju Tiago prikazuje naš  region.

Najčitanije