17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Reagovanje koalicije NP-DCG-ES-DSS: Zaživio je pravi, novi sistem vrijednosti…

Narod pobjeđuje – Da zapečatimo

“Dragi sugrađani, obavijestili smo pripadnike partije čiji su funkcioneri u istražnom i pod istragama, da je svako njihovo saopštenje srozavanje sopstvenog rejtinga i ugleda. Potrebu za mazohizmom i političkim suicidom ne možemo im obuzdati. To su zaslužili”- kaže se u reagovanju koalicije NP-DCG-ES-DSS.

Želimo da Vam kažemo da preduzeća, institucije, sportski klubovi, nevladine organizacije neće u jeku kampanje biti taoci političke borbe. Za te principe smo se borili, i u to smo sigurni !

Vi gospodo iz “prave stvari”, nikako da shvatite, da su vaša vremena prošla. Nikad više nećete biti dio nekog sistema. Zaživio je pravi, novi sistem vrijednosti. Potrebno je još samo malo da patrljke dps-ovske vladavine zbrišemo i na centralnom nivou. Tako ćemo zapečatiti velikim uspjehom našu tešku borbu. To je jedino što još ima smisla.

I jos nešto, menadžment lokalne uprave radi prave stvari, temeljno. Iznijeli smo dio onoga što će se realizovati u skorije vrijeme. Pa nije valjda da vam je to zasmetalo? No, da bi vam bilo lakše, ovih dana ,kad već tražite, obavijestićemo vas i o onome što tek predstoji. Uz put, ne znamo da li su vam šapnuli, uhapsili su jednog “vašeg” nadzornog organa. ĆUTITE !?Zar niste čuli? Obećali smo da će tako biti. Ispunili smo obećanje. Idemo dalje”- kaže se u reagovanju koalicije NP-DCG-ES-DSS.

Najčitanije