22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent – završen konkurs gastronomske razglednice Boke Kotorske i njenog zaleđa

Pop Up

Tridesetpet recepata dostavljeno je u sklopu konkursa Regentovog pop up restorana koji je raspisan 19.januara a zaključen u petak 1.februara. Konkursom su pozvani svi virtuozi kuhinje da dostave svoje recepte omiljenog jela koje je dio gastronomske razglednice Boke Kotorske i njenog zaleđa.

“Moj tim i ja smo puno naučili u komunikaciji sa autorima jela te se upoznali sa nazivom “Numido”, razlikom između muljanskog i bokeškog brodeta i “slatkim tajnama” koje garantuju dobru domaću orahnjaču.” Izjavio je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent i dodao:

“Neće biti lako odlučiti se za najbolje predjelo, jelo i desert te ćemo ovu informaciju podijeliti sa javnošću do petka, 08.februara. Sa velikim zadovoljstvom ćemo nagraditi tri najbolja autora, potpisati ih na zvaničnom meniju restorana te priču o njihovoj virtuoznosti prenositi gostima hotela Regent. Takođe, izuzetno se radujemo posebnoj večeri koja će biti kreirana isključivo od dostavljenih recepata i biti pripremana sa autorima recepata te ćemo istu najaviti naknadno.”

Cilj ovog projekta je istraživanje gastronomskog identiteta Boke Kotorske i davanje na značaju autohtonim jelima Boke i zaleđa u sklopu ponude hotela Regent.

Pop up restoran je otvoren svakog dana od 18 do 22 časa do 15.marta.

Najčitanije