16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotary Kotor – humanitarna večera ‘Bokeška kužina’ za pomoć školama

Rotary klub Kotor

Rotary klub Kotor je protelog vikenda u hotelu ‘Cattaro’ organizovao humanitarnu večeru pod nazivom “Bokeška kužina by Vlasta Mandić”.

Dugogodišnja Rotarijanka Vlasta Mandić u saradnji sa šefom kuhinje hotela “Cattaro”, Nikolom Milenkovicem i njegovim timom, pripremila je tradicionalna jela iz Boke. Za ovu priliku Rotarijanke iz kotorskog kluba pripremile su bokeljske poslastice.

Pored tradicionalnih humanitarnih akcija Rotary klub Kotor je ove godine pažnju usmjerio na pomoć osnovnim školama na području Kotora i Zelenike.

Rotary klub Kotor

Uz pomoć sredstava prikupljenih na humanitarnoj večeri, sponzorstava i sredstava Rotary Kluba Kotor, omogućena je donacija osnovnoj školi “Njegoš” u Kotoru u isnosu od 1000 eura kao pomoć za sanaciju krova, dok je po 600 eura prikupljeno za osnovne škole “Nikola Đurković” u Radanovićima za potrebe sanacije učionice i “Ilija Kišić” u Zelenici za adaptaciju prostora za boravak i rad djece koja nastavu pohadjaju u integrisanim odjeljenjima sa ciljem stvaranja prijatnijeg i motivišućeg prostora.

Najčitanije